.

Aktiva filter

45,00 kr
59,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
45,00 kr
65,00 kr
179,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
45,00 kr

Svart Änggårdsblandning organic är inspirerat av våriga och friska smaker. Med aromer med smak av både bär och citrus, så får vi friska smaker av jordgubb, svartvinbär och citron. Detta för att ge en söt och frisk upplevelse till fikabordet så väl som till frukosten. Teet är vackert dekorerat med både jordgubb, rosblad och blåklint för att ge ett färgglatt intryck.

Rooibos Sydafrika EKO te, äppelbitar, arom av äpple och naturlig vanilj. 

Ekologiskt Svart te med citrongräs och naturlig arom av blåbär och citrus. 

Grönt Sencha- och Gunpowder-te samt naturlig arom av blåbär och karamell.

Ceylon OP1 från Sri Lanka. Ekologiskt neutralt svart te. 

Ett ekologiskt grönt te ifrån Kina smaksatt med citron. Dekorerad med citrusskal.

Ekologisk Earl Grey framställs av ekologiskt odlat lankesiskt och kinesiskt te.
Kombinerat med den rökiga, citrussmaken från ekologiskt odlad och jungfrupressad bergamott ger detta ett klassiskt, elegant och välbalanserat te med mycket smak. Passar att kombineras med både salt och sött eftersom citrusaromerna balanserar båda.

Ekologiskt grönt te smaksatt med naturlig bergamottarom. 

Här har vi samlat 4 ekologiska favoriter! Svart te Änggårdsblandning, Grönt te Blåbär/Karamell, Vitt te Earl Grey Apelsin och Rooibos Jordgubbe Passion

Ord pris 198;- 

För den som tycker om friska smaker och vill ha ett ekologiskt örtte, så kommer här Frisk & Pigg organic. Här har vi ett friskt örtte innehållandes lakritsrot, citrongräs, ingefära och pepparmint vilka tillsammans ger en pigg smak som sätter fart på smaklökarna. Innehåller lakrits. 

Ett ekologiskt grönt te ifrån Kina smaksatt med bergamott, citron, jordgubb och svartvinbär. Dekorerad med citrusskal, rosblad och citrongräs.

Ekologiskt Rooibos med apelsinskal och naturlig arom av grape.