.

VItt te

Vitt te skördas enbart under en kort tid på våren under särskilda väderförhållanden. Det är ett te som inte kokas, ångas eller steks på samma sätt som det gröna teet. Teet torkas antingen i solen eller torkas i ugnar. Vitt te processas minst utav teerna. Vitt te anses ofta som något av de mest exklusiva teerna. Det anses även ofta som det nyttigaste även om många som gillar det populära gröna teet inte känner till att det finns ett vitt te. Smaken är mycket mildare än ett svart eller grönt te, och man kan med fördel använda mer te och låta det dra något längre tid vid beredning. Det vita teet tillagas med en temperatur mellan 70 - 90 grader. Teet innehåller minst koffein av alla varianterna.

Aktiva filter

Ett artistiskt te från Kina, varsamt knutna gröna och vita teblad tillsammans med inbundna blommor, gör detta till en otroligt vacker upplevelse i koppen då det varsamt vecklar ut sig i vattnet vid bryggning. Dricks bäst rent.

En underbar blandning av Pai Mu Tan (vitt te) och Sencha (grönt te). Dekorerad med nyttig havtornsmussli, tranbär samt blåbär. Delikat smaksatt med blåbär och havtorn. Blåbär är en äkta svensk superbär och har en mycket god antioxidantisk effekt.