.
Vitt te
Vitt te skördas enbart under en kort tid på våren under särskilda väderförhållanden. Det är ett te som inte kokas, ångas eller steks på samma sätt som det gröna teet. Teet torkas antingen i solen eller torkas i ugnar. Vitt te processas minst utav teerna. Vitt te anses ofta som något av de mest exklusiva teerna. Det anses även ofta som det nyttigaste även om många som gillar det populära gröna teet inte känner till att det finns ett vitt te. Smaken är mycket mildare än ett svart eller grönt te, och man kan med fördel använda mer te och låta det dra något längre tid vid beredning. Det vita teet tillagas med en temperatur mellan 70 - 90 grader. Teet innehåller minst koffein av alla varianterna.
Festlig champagne!
Ekologisk Pai Mu Tan (55%), ekologisk sencha (40%), solrosblommor och arom.
Underbart grönt te med smak av saftiga, söta persikor!
Grönt te, solrosblad, persikobitar och arom.
Mandel, kanel och apelsin!
Pai Mu Tan och grönt te med kanelstång, citrongräs, mandelbitar, apelsinbitar, rosenblad och arom.
Nyttiga mullbär!
Pai Mu Tan, papayabitar, äppelbitar, mullbär, ringblommor, jasminblommor, blåklint och arom.